Amazing Gags

Saturday, March 12, 2016

تصاویری از پشت صحنه ضیافت ناهار وزارت امور خارجه

تصاویری از پشت صحنه ضیافت ناهار وزارت امور خارجه که به افتخار نخست وزیر کانادا و همسرش در تالار بنجامین فرانکلین در ساختمان وزارت امور خارجه برپا شد. Spike Mendelsohn، سرآشپز مشهور کانادایی-آمریکایی انتخاب، پخت و تزیین ناهار را در این مراسم به عهده داشت. او برای سالاد، ماهی سمن (salmon) با شیره درخت افرا را انتخاب کرده بود که غذای سنتی بخش بزرگی از کانادا محسوب می شود. 
غذای اصلی ناهار، گوشت گاو با سس فرانسوی bordelaise بود. Spike می گوید می خواسته ناهار غذایی کامل باشد اما نه نه آنقدر سنگین تا گذر زمستان به بهار را بتوان در آن احساس کرد.

غذای اصلی ناهار، گوشت گاو با سس فرانسوی bordelaise است. Spike می گوید می خواهد غذایی کامل باشد اما نه آنقدر سنگین تا گذر زمستان به بهار را بتوان در آن احساس کرد.

Spike Mendelsohn سرآشپز مشهور کانادایی-آمریکایی انتخاب، پخت و تزیین ناهار را در این مراسم به عهده عهده دارد.
 
سرآشپز برای مراسم امروز سالادی با ماهی سمن (salmon) و شیره درخت افرا در نظر گرفته است. ماهی سمن و شیره درخت افرا غذای سنتی بخش بزرگی از کانادا محسوب می شود.

 تالار بنجامین فرانکلین در ساختمان وزارت امور خارجه برای مراسمی با میهمانان عالیرتبه آماده می شود.